ANTALYA / MANAVGAT - BEREKET ORTAOKULU

Çocuk Kitapları Yazarı Ayşe ŞENGÜL öğrencilerimizle buluştu.

Çocuk Kitapları yazarı Ayşe Şengül öğrencilerimizle söyleşi ve imza günü etkinliği düzenledi.Köyünün ilk okuyan kızlarından birisi olduğunu, şimdilerde çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak için çalıştığını ve deneyimlerini, gözlemlerini sevgisiyle harmanlayarak çocuklar için yapıtlar ürettiğini kaydeden Şengül, kitap okumanın usulü, nereden başlanması gerektiği, kitap okumanın alışkanlık düzeyince nasıl ulaşılacağı konularında somut örneklemelerle çocuklara anlattı.

Yazar Ayşe Şengül’ün  'Uzaya Giden Çocuk’  'Mavi Gözlü Ejderha Çocuk '  'Hava Soğuk Top Ağırdı' adlı kitaplarını öğrencilerin bizzat yazarın elinden alması öğrencilerde büyük bir mutluluk, heyecan ve memnuniyet oluşturdu.

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 12:10 - Görüntülenme: 19