ANTALYA / MANAVGAT - BEREKET ORTAOKULU

Mrt

Çocuk Kitapları yazarı Ayşe Şengül öğrencilerimizle söyleşi ve imza günü etkinliği düzenledi.

May

GELECEĞİMİZİN YILMAZ BEKÇİLERİ SİZLER OLACAKSINIZ. AYDINLIK GELECEĞE DOĞRU EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİNİZE İNANCIMIZ SONSUZ. SIRTINIZA BİNEN YÜKÜN AĞIRLIĞINI HİÇ DÜŞÜNMEDEN, DURMADAN EMİN ADIMLARLA ÇAĞDAŞ BİR GELECEĞE DOĞRU YOL ALACAKSINIZ. UMUDUNUZ HEP SOL CEBİNİZDE, YÜREĞİNİZLE BÜTÜN OLSUN. GELECEĞİMİZ SİZLERE EMANET. BU GÜZEL GÜNDE BİZLERİ MİSAFİR ETTİĞİ İÇİN BARUT HEMERA OTEL SAHİBİ VE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ

May

MÜDÜR YARDIMCIMIZ BEHİYE IŞIK, SINIF ÖĞRETMENLERİMİZ GÜLPERİ ÜNVER VE TUĞBANUR ŞAHİN ATİK, TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ SENA GÜL ; HAYIRSEVER TARAFINDAN ALINAN BOYALAR İLE OKUL KORİDORLARINI VE OKUL BAHÇESİNE EĞİTİCİ İÇERİKLER ÇİZEREK GİZİL ÖĞRENMEYE KATKI SUNMUŞLAR AYRICA OKULU DAHA EĞELNECELİ HALE GETİRMİŞLERDİR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

May

KÜÇÜK HANIMLAR, KÜÇÜK BEYLER. SİZLER HEPİNİZ GELECEĞİN BİR GÜLÜ, YILDIZI VE İKBAL IŞIĞISINIZ. ULUSAL EGEMENLİK ÖYLE BİR IŞIKTIR Kİ, ONUN KARŞISINDA ZİNCİRLER ERİR, TAÇ VE TAHTLAR BATAR YOK OLUR

Kas

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖLÜMÜNÜN 84. YILINDA SAYGI , ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ

Kas

ACILI GÜNLERİN EN YAKIN DOSTU KIZILAY... KTÜRKKIZILAY'I MANAVGAT ŞUBESİ KIZLAY HAFTASI KUTLAMALARI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞTİR. KIZILAY İLE İLGİLİ BİLGİLER VEREN GÖNÜLLÜLER AYRICA ÖĞRENCİLERE HEDİYE DAĞITARAK PAYLAŞMANIN GÜZELLİĞİNİ GÖSTERMİŞLERDİR.

Ekm

FHC MUTLULUK DAĞITIYOR. FATİH HAKTAN COŞKUN'UN MUTLULUK KONVOYU OKULUMUZ İÇİN YOLA ÇIKTI. İLKİ 2015 YILINDA YAPILAN VE BU YIL 3. YAPILAN MUTLULUK KONVOYU BEREKET ORTAOKULU ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİ İLE BULUŞTU. GEREK ARAÇLARI İLE KONVOYA DAHİL OLAN, GEREKSE DE GÖNLÜNDEN GEÇEN HEDİYELERLE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Kütüphaneler olmasaydı ne mi olurdu? Geçmişimiz ve geleceğimiz kaybolurdu. İyi bir kitap gerçek bir hazinedir. Kütüphaneler haftasını, kitap fuarı havasında okul bahçesinde kutladık.

Mrt

DUR YOLCU! BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN, BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR. EĞİL DE KULAK VER; BU SESSİZ YIĞIN, BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR. ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 107. YILINDA; CUMHURİYETİMİZN KURUCUSU, ANAFARTALAR KAHRAMANI GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇANAKKALE'NİN VE İSTİKLAL MÜCADELESİNİN BÜTÜN KAHRAMANLARINI ŞÜKRAN VE MİNNETLE YAD EDİYORUZ.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE İDARECİLERİMİZLE BİRLİKTE ÇİÇEK DİKME ETKİNLİĞİ YAPILDI. ÇİÇEKLERİN AÇTIĞI YERDE UMUTLARDA CANLANIR.

Mrt

İçişleri Bakanlığı tarafından ''2022 Tatbikatlar Yılı'' ilan edilmiş olup Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak deprem tatbikatı yapılmıştır. Okulumuzda yapılan tatbikat amacına uygun olarak, herhangi bir sorun yaşanmadan gerçekleştirilmiştir.

Şbt

İYİ BİR KİTAP GERÇEK BİR HAZİNEDİR SÖZÜNDEN YOLA ÇIKARAK AHENK PROJESİ KAPSAMINDA KÜTÜPHANEMİZİN  ZENGİNLEŞTİRİLMESİNE KATKI SAĞLAYAN BAŞTA TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ MUHAMMET TURHAN'A, TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ağu

30 Ağustos Zaferi milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı bir zaferdir. Bu güzel Zafer Bayramınız kutlu olsun.
Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.
Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

* Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Nis

Atatürk, 23 Nisan 1924'te '23 Nisan' gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir. Bu tarihten 5 yıl sonra 23 Nisan 1929'da Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etmiştir ve 23 Nisan ilk defa 1929 yılında Çocuk Bayramı olarak da kutlanmaya başlanmıştır. 1979'da, yine ilk olarak altı ülkenin katılmasıyla uluslararası boyuta taşıdığımız bu millî bayramımıza, ortalama olarak her yıl kırkın üzerinde ülkeden gelen ve Türk çocuklarının misafiri olan yabancı ülke çocukları da katılmaktadır. Dünya'da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye'dir.

Türk milletinin gönlünde, onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yeri işgâl eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl yurdumuzda ve yurtdışındaki temsilciliklerimizde, bütün kurumlarımızda, okullarımızda ve her evde çeşitli etkinliklerle kutlanarak millî birliğimizin kenetlenmiş ifadesini temsil etmektedir.